Inspiration til kajakture og et pænt udvalg af kajakker, tilbehør og trailer

GUL Tørdragt Scapa U-Zip Kayak Drysuit

Herre model

NYUDVIKLET tørdragt med revolutionerende hestesko formet U-Zip lynlås, der gør indstigningen i dragten ubesværet og tillader et langt mere kropsnært design. Det 4 lags åndbare laminat materiale dragten er produceret i er lettere, blødere og mere åndbart end noget hidtil produceret. Dragten tilbyder en hidtil uset komfort.

Revolutionerende ny kayak tørdragt fra GUL. Ud over et fantastisk design er det GULs og markedest hidtil mest tekniske dragt. 4 lags åndbart materiale sikrer et uoverruffent indeklima, med behagelige og vandtætte neopren manchetter i håndled og hals, og latex sokker der sikre 100% vandtæthed.

Vandtæt lynlås på brystet så man selv kan lyne dragten, og med en vandtæt tisselynlås er komforten komplet. En dobbelt tunnel gør forbindelsen til kajakken helt vandtæt og en hætte beskytter mod vejr og vind, der oven i købet kan tages af

En 4 lags åndbar, tætsidende tørdragt med masser af features der gør vinterturen behagelig og sikker. Neopren manchetter i hals og håndled, der er behagelige at have på, som ikke kræver vedligeholdelse og som ikke går i stykker.

Latex fødder der sikrer 100% vandtæt

Tunnel til skørtet, og vandtæt tisselynlås der sidder under en flap, så den ikke kommer  i karamabolage med diverse udstyr.

Vandtæt lynlæs i fronten, på tværs af brystet, så man selv kan betjene dragten, beskyttet af en flap
Justerbar krave og aftagelig hætte til beskyttelse mod vind og vejr

Dobbelt beskyttet på slidstykker på knæ og sæde

STØRRELSER XS S M L XL XXL

Pris kr. 4.999,00