Inspiration til kajakture og et pænt udvalg af kajakker, tilbehør og trailer

Arrow Play LV Havkajak

Der er lagt hundredevis af timer bag det hydrostatiske design af Arrow Play. Det har resulteret i en skrogform med et optimalt glid igennem vandet, kombineret med uovertrufne manøvreringsegenskaber. Sødygtighed er et nøgleord i Arrow Play’s design. Brænding og bølger bliver til ren leg i denne kajak, og surf egenskaberne er (tør vi godt sige) uovertrufne.
Den høje primære og sekundære stabilitet gør, at selv den der er ny i kajakverdenen føler sig tryg og godt tilpas i Arrow Play. Samtidig er det en kajak der kan tage udfordringerne op, her er man sikret fuld valuta for sin teknik med præcis respons på styretag og særdeles effektiv manøvrering på kant.
Cockpitcarmen er sænket så den flugter med bagdækket.
Play LV (low volume) er designet til den mellemstore og mindre roer. Play LV anbefales til roere under 80 kg.
Play leveres med finne og har udtræk til montering af ror. Sæde og knæstøtter er polsteret med blødt EVA skum.

Play LV oplægninger:
Play LV Standard (glasfiber). Vægt: 24 kg<
Play LV Rock Solid (glasfiber/kevlar). Rock Solid udgaven er den ekstra stærke udgave. Her er skroget forstærket med kevlar, hvilket giver en stærkere og mere slagfast kajak. Rock Solid oplægningen har indbygget forstærkning i kølen i form af kevlar, der er lagt i skroget hele vejen fra stevn til bov. Vægt: 23,5 kg
Play LV Carbon Light. Carbon udgaven er lettere og lidt stivere i skroget, dette medfører endnu hurtigere reaktion på roerens bevægelser. Vægt: 20,5 kg.

Detaljer:
Rund luge foran (ø:26 cm)
Oval luge bagerst (28×46)
Dagsluge (ø: 20 cm)
Cockpitluge (ø:15 cm)

Mål:
Længde: 5.09 m
Bredde: 53,5 cm
Cockpit: 45 x 79
Volume: 335 L

Pris: 19.499,00 kr i standard udgave
Ring for pris i Rock Solid, Carbon Light og Carbon