Inspiration til kajakture og et pænt udvalg af kajakker, tilbehør og trailer

Arrow Play HV Havkajak

Der er lagt hundredevis af timer bag det hydrostatiske design af Arrow Play. Det har resulteret i en skrogform med et optimalt glid igennem vandet kombineret med uovertrufne manøvreringsegenskaber.

Sødygtighed er et nøgleord i Arrow Play’s design. Brænding og bølger bliver til ren leg i denne kajak, og surf egenskaberne er (tør vi godt sige) uovertrufne.

Den høje primære og sekundære stabilitet gør, at selv den, der er ny i kajakverdenen føler sig tryg og godt tilpas i Arrow Play. Samtidig er det en kajak, der kan tage udfordringerne op, her er man sikret fuld valuta for sin teknik med præcis respons på styretag og særdeles effektiv manøvrering på kant. Play har god plads i cockpittet, hvilket betyder at den er konfontabel for den større roer med lange ben, samt dig der har brug for plads til fødderne.
Play HV anbefales til roere over 85 kg.

Play leveres med finne og har udtræk til montering af ror. Sæde og knæstøtter er polsteret med blødt EVA skum.

Play oplægninger

Play Standard (glasfiber). Standart Play er lavet i glasfiber og blev i 2012 udstyret med en dagsluge. Vægt: 24 kg
Play Rock Solid (glasfiber/kevlar). Rock Rock Solid udgaven er den ekstra stærke udgave, her er skroget forstærket med kevlar, hvilket giver en stærkerer og mere slagfast kajak. Solid oplægningen har indbygget forstærkning i kølen, iform af en kevlar forstærkning der er lagt i skroget hele vejen fra stevn til bov. Vægt: 25 kg
Play Carbon Light. Carbon udgaven er lettere og lidt stivere i skroget, dette medfører endnu hurtigere reaktion på roerens bevægelser. Vægt: 23 kg.

Detaljer:
Rund luge foran (ø:26 cm)
Oval luge bagerst (28×46)
Dagsluge (ø: 20 cm)
Cockpitluge (ø:15 cm)

Mål:
Længde: 5.13 m
Bredde: 54 cm
Cockpit: 45 x 79
Volume: 358 L

Pris: 19.499,00 kr i standard udgave
Ring for pris i Rock Solid, Carbon Light og Carbon